Visa ett inlägg
Gammal 2014-11-10, 03:51   #70
hatten1
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

UtlandsAffe kommer inte sluta spela för att filinlämning tas bort, endast ändra eller fortsätta som nu. Tveklöst spelare UtlandsAffe i många fall med långt fler och större system än vad ATG har godkänt, men ATG har ju också förbjudit Rejkback, vilket ger vid handen att ATGs förbud endast gäller boende i Sverige, möjligen i norden .

Jag käkade lunch med Johan Lindberg för något halvår sedan, och har även förklarat det öga mot mule med Skarplöth mfl, att det dels är fullständigt nödvändigt att höja snittutdelningarna på streckspelen i stort, och den enklaste vägen är att förändra propparna och klassindelningarna .

Travets streckspel måste innehålla fler lopp som liknar Galoppens hcplopp, där en skicklig hcp kan få 7 av 15 hästar i ett fält att erhålla likvärdig chans, och sämsta chansen ha 3-4% chans.

Flerklasslopp med voltstart, utöka tilläggen med tex 30% längre distans,variera tilläggen så de blir längre ju längre distansen är. 1670, 2175, 2690 osv typ.
Ge proffskuskar hcp mot amatörer genom tex spårtrappa osv osv.

Med nya proppar så tar det tid att ta fram statistikanalyser och därmed höjer man svårighetsgraden rejält.

Nu tror ju inte alla på statistikanalyser, tex Rickard Hansson anser att det inte finns något värde i statistik, men det får stå för honom.(Rickard lever ju inte på spel, precis som 90% av övriga "experter")

Men det är förödande för spelet om det alltför ofta blir för låga utdelningar, liksom det är förödande för sporten med rejkbackspelandet som i så gott som alla spelpooler tuggar i sig minst 10% av alla vinster som utdelas. Över en miljard brutto går tillbaka till UtlandsAffe, på en omsättning på ca 750-800 miljoner. Dvs nettovinst på 200-300 miljoner, men då dom vinner långt över takeout, så tar dom också takeout,dvs 30% i snitt ytterligare som övriga spelare får bidra med.

Jämför med Norden, som omsätter 1800 miljoner, och vinner 70% tillbaka, dvs 1260 miljoner ca i vinster.
Samtidigt som UtlandsAffe borde vinna runt 560 millar, men vinner över 1000 millar.

Det är sedan länge bevisat i USA att rejkbackspel är förödande på sikt för spelpoolerna då dom innebär en extraskatt för Public, som gör att snittutdelningarna blir betydligt lägre samt pengarna som rejkbackspelarna vinner aldrig återkommer, enär dom aldrig torskar i längden. Bara dammsuger som en jättelik trålare.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
criba (+50)

Senast redigerad av hatten1 den 2014-11-10 klockan 03:53.
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat