Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-08, 16:24   #1
M Ramirez
 
M Ramirezs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 1
Standard

M Ramirez MLB 2010


Har spelat i fem år, spelat poker i sex år. Allting började med strytipset i tonåren och efter det har det bara fortsatt. Aldrig levt på spelandet men har sponsrat en del resande och annan överflödig lyx. Detta är min tredje baseball säsong. Spelade ofta på fotboll och ishockey innan med blandat resultat.

Läser mycket på olika forum, jämför olika cappers picks och analyserar vilka som får för mycket kärlek(oförtjänt kärlek) av public. Jämför även bra cappers spel med mina egna leans. Tror inte på att man går plus i längden på att analysera är redan gjord och man hittar ju ingenting som inte bookiesen redan vet(Kanske div4 fotboll i Sverige men inte i MLB). Allting är invägt i linorna. Så jag låter helt enkelt linorna, public och bättre MLB cappers göra jobbet åt mig.

Spelen ligger på mellan 1-7u, började på 1-5u men i takt med att bankrullen ökat har även insatserna ökat. Ligger nog breakeven denna säsongen, missade ett stort spel på Kansas härom dagen som kostade mig en del.

Dagens första spel är San Diego @ 1.8(5u so far) kommer antagligen bli stor pub favorit med men oddset är för högt och kommer antagligen sjunka. Lite orolig över att Garland snart kan en dålig start då han gjort många bra starter i följd men detta är en fade av Houston.



Förstår ingenting av spreadsheet, är det någonting man måste använda sig av när man delar med sig av sina spel i en dagbok?
M Ramirez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat