Ämne: Bonushora
Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-08, 18:14   #6
RobinD
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sodomyandlust Visa inlägg
Kanske inga nya tips för dig, du verkar ha koll, men jag skriver lite ändå.

Se alltid till att ha extra pengar att stoppa in hos betfair, man vet aldrig hur länge man kan råka vinna på fel sida och att stå där utan pengar på betfair och vara tvungen att vänta eller försöka omsätta är inte så roligt, det förstör också hela grejen med bonustrading då grejen är att man vill ha pengar men man vill inte riskera pengar.

Andra småtips är väl att titanbets bonus låser dina pengar och du får inte bonusen förrän EFTER du har omsatt, undvik alltså denna bonusen om du vill bonustrada. (gjorde själv den missen och var tvungen att trada ut min insättning enbart, gick alltså varken plus eller minus). Ett annat tips är att klicka in "visa v&l efter kommission" på betfair då kan du enklare se hur mycket du ska boka för att komma så absolut nära +-0 på båda resultat som det bara går.

En bra sida för att hitta bonusar är www.betsmart.se hade även en annan sida innan i favoriter som listade fler sidor kan försöka leta upp den.
Tack för det, då är ju titanbets bonus rätt värdelös då man måste omsätta insättningen * 15 innan man får spela för bonusen.

Vad ska man då stjäla för bonus tro.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat