Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-09, 09:30   #78
patrikLA
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 164
Sharp$: 35

Spread tailor
Stats: 125 - 135 - 8
ROI: 100.55%
Vinstprocent: 48.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av makatech Visa inlägg
Jag förstår att Holms får provision på konton som folk öppnat genom hans banners, personligen ser jag inget konstigt i detta alls.

MEN... nu kommer det kontroversiella, du menar att förutom provision på öppnade konton via RoK banners så får Holms mer provision ju mera pengar dessa användare spelar bort? Att Holms pga detta faktum medvetet lägger riskabla idiotspel för att försöka åstadkomma folk så mycket förluster som möjligt?
Under hur lång tid menar du i så fall att Holms kan få provision på en användares konto? Typ enbart på det första spelet efter öppnat konto via RoK banner eller även en lång tid efteråt beroende på spelarens resultat??

Har ni något belägg för det här att han skulle tjäna extra på om folk torskar eller är det rena rama gissningar??? Verkar ju helt skruvat att spelbolagen skulle skriva sådan maffialiknande knäppa avtal.

Tror knappast heller tex Aftonbladet skulle ha med Holms som rekare om det vore på detta sättet.

Sedan tycker jag ni är alldeles för fixerade vid justs holms rekar. Han är bara en i mängden av rekare på RoK som jag ser det, även om han så klart äger sajten. Av de mer seriösa användarna på RoK så tror jag inte särskilt många följer Holms rekar, förutom att man plockar enstaka rek i så fall. Holms söker ganska ofta så kallade "värde spel", dvs enligt honom felaktigt satta höga odds på ett lag som ändå har hyfsad chans att vinna. Självklart är det avsevärt högre risk på denna typ av spel. Själv är jag oftast mycket försiktig med "värde spel", eller "protest spel" som jag själv kallar dem. Känns som att folk lirar på en del felaktigt satta odds av ren protest. ;-)
Nu vet jag inte hur det ligger till, men varför ser du aftonbladet som något heligt? Anser att dom är bland dom störta trams o skoj tidningen som existerar.
patrikLA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat