Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-09, 10:07   #79
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Under hur lång tid menar du i så fall att Holms kan få provision på en användares konto? Typ enbart på det första spelet efter öppnat konto via RoK banner eller även en lång tid efteråt beroende på spelarens resultat??
Detta är i all framtid och går ej att ta bort. Personen har blivit värvad utav honom och kommer således att vara fast i det nätet.
De roliga är att när han skriver "Unibet har en UNIK kampanj för er läsare på RoK. Ni måste trycka på följande länk för att få en barcelonatröja". Detta är bara bullshit. Samma deal får ALLA som signar via deras sida manuellt utan att gå via hans refflänk. Det är inget unikt med det alls, detta skriver han bara för att få fler värvningar via sin sida och på det sättet få in mer stålar. Det exemplet är bara ett i mängden av dom fulknep han använder. Men visst grattis till honom för att han kommit på ett sätt att tjäna pengar på andras förluster utan att göra något själv förutom att komma med förlorande spelförslag
Provisionerna brukar betalas ut antingen varje månad eller var tredje månad.

Läs för dig själv, http://www.bet365affiliates.com/ui/p...ffiliates.aspx

Citat:
Under perioden för detta avtal kan du komma att anförtros med konfidentiell information som relaterar till våra affärer, vår verksamhet eller underliggande teknologi och/eller affiliateprogrammet (inklusive exempelvis vidarebefordringsprovision intjänad av dig genom affilateprogrammet). Du går med på att undvika avslöjande eller oaukoriserad användning av sådan konfidentiell information till tredje part eller utomstående parter såvida du inte i förväg har vårt skriftliga medgivande och att du endast kommer att använda den konfidentiella informationen för ändamål som är nödvändiga för att främja syftet med detta avtal. Dina skyldigheter med hänvisning till konfidentiell information skall fortleva efter avslutandet av detta avtal.
osvosv, men nu måste jag iväg
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat