Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-09, 10:35   #81
Lemasive
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 975
Sharp$: 2021

Allsvenskan 2012
Stats: 2 - 1 - 0
ROI: 146.67%
Vinstprocent: 66.67%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av makatech Visa inlägg
Ok, men hur som helst. Verkar som om spelbolagen har dessa knäppa dealar med alla som lägger ut banners för spelbolag? Jag var ej medvetet om hur dealarna med banners var/är formulerade. men holms är väl knappast sämre än någon annan i så fall? Finns ju MASSVIS med sajter som lägger ut banners för spelbolag.

Tycker nog det är spelbolagen själva som bör stå i skamvrån.

Det här med Unibet tycker jag nog är en bagatell men visst är det lite falsk överdriven marknadsföring.

Angående Aftonbladet så är jag inte heller något fan men det är ändå den största tidingen på nätet i Sverige. Aftonbladet har själv massvis med banners för spelbolag så då har de självklart inga problem med Holms.

Enligt er konspirationsteori så gissar jag att Aftonbladet också lägger medvetet ut idiotiska rekar för att tjäna mera med pengar från spelbolagen.

Stötestenen här är ifall Holms verkligen medvetet konsekvent lägger ut dåliga/riskabla rekar för att medvetet försöka lura av folk mera pengar eller inte.

Själv tycker jag/tror jag att ni överdriver. Holms rekar är ändå bara en liten, liten del av alla rekar som läggs ut på RoK. Vem som helst kan registrera sig för att lägga ut en rek som hamnar på dess första sida.
Vad du inte verkar förstå är att han är ett äckel, det betyder inte att han är det enda i världen.
Lemasive är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat