Visa ett inlägg
Gammal 2014-12-03, 06:34   #245
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6057


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Synd att det inte blev ett all-in drag av det :P

Tycker att vi har ett intressant överspel att följa i den ryska fotbollen imorgon, i Krasnodar derbyt non-the-less. Derbyn tenderar ju att ha ett rykte om sig om att vara målsnåla (det ger jag dock inte så mycket för i nutid utan statistik som backar upp) men för att slå hål på den tesen; 4 av lagens 5 senaste möten har gått över 2 mål.

Kuban spelar sin bästa fotboll hemma i Krasnodar där man, precis tvärtemot hur man spelar borta, spelar en offensiv och attraktiv fotboll. Effektiv har den också visat sig varit då man är obesegrade hemma i år med 4-3-0 facit. Vad som är intressant med den statistiken är att man gjort hela 13 mål hemma jämfört med 4 borta. Man släpper dock in över 1 mål i snitt per match så det är med anfallsfotboll man skördar triumfer.

Har gjort 2 mål eller fler i 6 av sina 8 hemmamatcher i år, och dagens lina har endast förlorat 1 gång, det emot Amkar i Augusti. 5 vinster; 2 push.

Nu ställs man alltså emot lokalrivalen Krasnodar som har en riktigt bra säsong bakom sig. Man ligger för närvarande på en fin 3e plats bakom storlagen Zenit och CSKA men före en hel drös med Moskva lag. Eftersom lagen delar hemmaarena så går jag på hemmastatistiken även borta dagens "bortalag" där vi ser att Krasnodar har 5-1-2 med 15-7 i målskillnad. Utav lagets 15 spelade matcher i alla tävlingar på Kuban stadion i år har ingen gått under linan på 2. Ganska många har dock pushat, men blir det 2 mål, ja då får ju vi pengarna tillbaka men är lite spänning rikare

Det är en herrans massa prestige här och jag tycker linan på 2 är för högt prisad, Pinnacle ger oss 1.74 på över 2 mål och det får bli ett all-in drag.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat