Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-11, 08:08   #87
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

makatech tråden startades innan RoK designades om. NU kan alla regga konto och lägga ut rekar, tidigare var det bara han som lade ut sina rekar samtidigt som han skrev "Klicka här under för att se matchen live" Kunden var helt ovetandes om att han tryckte på en reflänk och därmed bidrog till holms intäkter på en väldigt dålig rek.

Klotterplanket samt folkets rekar har inget med honom att göra. Det är därför folk söker sig dit fortfarande. Men att han nu har tagit steget längre och automatiskt skriver om varenda bolagsnamn på klotterplank till en reflänk är lågt. Testa att skriv en mening med unibet/bet365 etc själv så märker du. Detta gjordes endast för att han ska referera till fler kunder till spelbolaget. För varje kund han tar in så tjänar han även på det. Därmed har RoK gått ifrån (som den var när den startades) en blogg där man verkligen var emot bolagen.
Det är bara pinsamt att läsa honom säga "rånar bolagen" när det är han och bolagen som
står på samma sida egentligen men försöker ge ett sken utav annat.
Det är det som stör folket som faktiskt vet hur det ligger till. Dock spelar det ingen roll, har man öppnat ett konto via hans sida och sedan vänt ryggen så är man fortfarande kopplad till honom i all framtid

Du är inte utmålad till att försvara honom, här är alla välkomna i vilket fall som helst då vi har ett gemensamt intresse, nämligen spel & dobbel.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat