Visa ett inlägg
Gammal 2014-12-12, 07:59   #143
majkki
 
majkkis avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 128
Sharp$: 571


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sirlarsson Visa inlägg
En fråga här bara, många av spelen är mer eller mindre beroende av varandra här, en dålig dag på jobbet av Stanton och det är mycket troligt att alla tre torskar. Är det inte bättre att fokusera på ett av spelen (det som känns allra bäst)?

Självklart finns det för och nackdelar att spela spel som är beroende av varann, går det bra så går de flesta spelen in, går det dåligt så kan de flesta spelen gå fel.

Nu var denna inte dessa spel på att stanton skulle ha en bra dag utan QB's kastar oftare när man ligger under och det var mitt scenario, sen skulle han kasta längre än Hill då Rams ofta springer med bollen, speciellt när dom är i ledningen, och med ett Cardinals underläge så är jag säker på att Stanton skulle kasta mer än Hill.

Skulle Stanton ha en bra dag så hade han förmodligen kastat färre och laget hade börjat springa med bollen, det mesta hänger inte på QB'ns prestation utan hur matchen utvecklar sig, nu fick arizona ledningen på en gratis fumble och hade den resten av matchen ändå kastade Stanton bollen.

Men med mitt flyt för tillfället så skada sig Stanton efter lite mer än halva matchen.

Det är dags att ta ledigt fram till slutspelet.

Senast redigerad av majkki den 2014-12-12 klockan 08:02.
majkki är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat