Ämne: V75-Örebro
Visa ett inlägg
Gammal 2014-12-28, 09:15   #74
Voltstart
 
Voltstarts avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 2 413
Sharp$: 9633
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tandpetare Visa inlägg
ser ju ut att bli rejäl körning i avd 6- många som vill trycka av,
12 twiligt eyes med Adielsson kanske skulle vara nått där till 2% ?
Hej! Kul med "nya" på forumet! 2% speglar nog vad hästen har för chans, max. Vid senaste 2:a-platsen vek hästen ner sig mot Goops Tintin. För mig duger det inte om du sedan ska klara hävda dig på V75 ifrån bakspår. Plättlätt vinst och fin ifrån ledning senast i blufflopp förstås. Visst, får Erik fart på hästen likt då över upploppet, varför inte? Du kanske har rätta känslan här och hästen kanske trivs med ditt uppmålade scenario? Gå då på den känslan! Själv hoppar jag, men samtidigt spelar jag ju smått på V75(oftast). Hästen är absolut en klart duglig häst, men läge och motstånd?

Jag har själv snöat in på "bonn"-hästen Heart Jack, som Jorma kör här, då det varit imponerande insatser mot skralt motstånd på slutet. En "rolig", som riskerar falla platt? Dessutom har jag trevliga spelminnen på hästen sedan långt tillbaka i tiden. Nu verkar kusen höjt sig lite till, eller?

Här tänker jag gardera! Därmed inte sagt att favoriten känns svag i detta race. Nä, den har varit ruggigt fin i två raka!

2 Nelly Burge är en härlig spurtkanon, med bra startspår. Distans och startsnabbhet är ju frågetecken.

8 Primo Valentino har verkligen visat sin kapacitet på sistone, liksom favoriten. Struken senast dock. Bildskön rackare!

I garderingslopp är det alltid värt chansa med vad som helst, helt klart! Bygg systemen runt egna idéer, glöm inte av det!
Voltstart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat