Visa ett inlägg
Gammal 2015-01-05, 11:47   #26
semipro
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 452
Sharp$: 1528
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wedetips Visa inlägg
Har missat denna tråd förut

jag var med och drog igång Gamblers Domain med Tovås mfl. Riktig bluffare denna Tovås. Jag var den första redaktören på sidan och jobbade häcken av mig för inte mycket alls i slutändan. För att få in pengar så att sidan kunde dras igång sålde vi odds till flera spelbolag (jag oddssatte bl.a. Elitserien). Men sedan ansåg Tovås det roligare att stanna i Spanien (då han officiellt skulle till Gibraltar för att diskutera med spelbolag) och golfa bort de pengar som skulle gått till GD. Resten lade han på Poker.


Tovås är tillsammans med bl.a. Douglas Roos, Tipsnytt-Goran och ett par till de största lallare jag stött på inom spelbranschen.


Apropå Tovås; Jag blev erbjuden jobb på Unitedbet. Tovås lovade mig då en rejäl lön om jag stannade på GD, samtidigt som han kontaktade Unitedbet och spred skit om mig. Så jag fick inte jobbet och hoppade då även av GD.
Det enda bra med kontakten med Unitedbet var att jag fick bra pröjs då jag förmedlade kontakten med 24hbet som köpte upp dem, så i slutändan tjänade jag på det hela. Men tiden med GD och llalr-Tovås minns jag inte med glädje
Vad har du emot Douglas Roos?
semipro är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat