Visa ett inlägg
Gammal 2015-01-06, 22:25   #22
Voltstart
 
Voltstarts avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 2 413
Sharp$: 9633
Standard

Jag tänker om Denim Boko att den är blöt till slut "rakt igenom". Det funkade att hålla hög fart för tvååringar över upploppet och lyckas vinna, när hon var just 2 år. Det duger inte bland vuxna djur. För mig var känslan senast att 2:a-platsen var smickrande.

Nä, när det tunga gardet med Takter, Jonte, , Farsan, Jeppe, Jensen, Uhrberg å inte minst Thorson sätter in slutstöten, så kommer Per få hoppas på pengar med sig hem.

Jag håller Denim som ständigt avslag i klassen fram tills hon visar att hon klarar av att vinna. Är hon spelad under 5% kan hon komma med på "spets", för den tar hon nära nog alltid om så önskas...

Jag streckar ej.
_______________

Min danska turhäst 6 Remus Tiki kommer ut i III:e. Loppet känns klasslöst överlag, så jag ska unna mig att ta med den till 2%.

Vid de senaste två danska vinsterna har jag varit framme å tagit för mig. Även historiskt, flera år tillbaka i tiden, kan jag minnas att jag varit lyckosam med Remus. Minst 3ggr bra vinstspel på en häst jag tagit rygg på ett fåtal ggr är toppstatistik!

Kul, det här med att ha sina tur- alternativt favorithästar inom travet.
______________

På "jaga"-listan:

Det får bli låset i VIII:e på favoriterna 8 & 12. Att två så kapabla hästar kan vinna så sällan!? Få se om spåren underlättar?
______________

Följehästen:

En bra häst som "nästan" räcker till i sina lopp den startar i mest hela tiden. Denna gången känns förutsättningarna tuffare än på bra länge. Slipper dock Adrians V75-vinnare som stått i vägen vid ett par tillfällen. Denna ggn 2% i avd VII: 11 Handsome Knight!

Streckas! Ett tag till hänger jag med även i denna tuffa klass...
______________

Spikarna? Ajdå, svårt!

5 Network Broline kändes direkt och spontan i avd V. Fast det föll bort då jag ville ha med 1 på spets å bra tider & 8 på att Peter hittat rätt. Det är fint för då kan jag unna mig 4 Take Tanic som superskräll samtidigt!

______________

Eftersom min känsla säger mig att jag inte hittar några bra spikar i omgången, har jag att välja på att avstå helt eller lira ett ytterst begränsat reducerat system. Det blir ett system då jag ändå finner omgången trevlig.
Mina "vildaste fantasier" får hjälpa mig imorrn i valet av två spikar. Kvar finns ju lopp där jag inte tagit nåt beslut...

Bara att "gnugga vidare": Är detta rätt väg? Värka fram lösningen, när badkaret är tomt?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Chiron (+1)
Voltstart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat