Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-17, 14:36   #16
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Travaren Visa inlägg
Hur funkar det här med andelspel egentligen har alltid undrat om ni har en v75 spel för 1000 kr med 10 andelar a 100 sek vad händer om ni bara får sålt säg 5 av dom får btuiekn köpa dom resterande 5 . Jag tror att det är så men är inte säker. KP du vet säkert, du verkar jävligt insatt Om man vinner e det ju bra om man har 5 andelar, och sen kör alla eget system eller e det harryboy. Sen en sista fråga kan man få vara med och lägga upp en v75 omgång i en butik, har ni typ tipskvällar och så generellt sätt i butik. främst atg.
Som du säger måste man köpa dom själv isåfall, men den risken är noll i princip sålänge din butik inte är nystartad från scratch i en ny ort.

Jag brukar ofta lämna iväg system åt kunder att göra. Kan vara allt från bomben/lotto/stryktips/europa/keno/v75/v64 osv osv.
Dock brukar jag ofta vara den som frågar om kunden är intresserad av att göra ett system. Sällan en kund frågar mig, men OM de skulle ske så skulle jag tacka och ta emot.
Brukar ha som regel att får man sämre än mig så får man en till chans. Sämre igen och man ryker sålänge det inte varit någon riktigt sjuk omgång.
Tipskvällar har jag inte iaf, det orkar man inte med.

Vissa butiker kör harryboy (tex pressbyrån som vann stort för någon vecka sen), medan andra gör systemen själva. Ica brukar också köra med harryboy system, eller harry flerpacks system. Underskatta aldrig harry
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat