Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-20, 11:50   #135
SuperAnton
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 59
Sharp$: 29
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Iceeman Visa inlägg
okej .. seriös fråga: Vad! (förutom att lägga ner hela skiten förstås) skall jag göra från och med nu för att få "upprättelse". Är det för sent? Egna förslag är:

1. Trevligare kundbemötande
2. Bättre MM
3. Gå tillbaka till kostnadsfri tjänst
4. Bättre spel (lättare sagt än gjort, man är ju inte bättre än vad man är just nu)
5. Mer information på sidan om när spelet lades alt. modifierades. I alla fall när odds och insats modifierades.

Vill gärna bli kvitt det här tjatet/gnället om hur mycket jag fuskar och hur otrevlig jag är som person etc. Min önskan är att fortsatt kritik handlar om mina dåliga spel, sådan kritik kan jag ta.

Är det så att ni avskyr mig så mycket så det inte finns någon återvändo och att det bästa är att jag raderas från jordens yta så, fine...då lägger jag förmodligen ner verksamheten.

Mvh
Iceeman

Jag tror du ska fråga dig själv vad syftet är med att du erbjuder tjänsten på det sätt du gör. Jag menar handen-på-hjärtat vad är din faktiska drivkraft och syfte?

Om en del av syftet på något sätt är kopplat till det sociala utbytet (inkl positiv feedback relaterat till spelen) i chatt och kommentarer på blogginlägg, så tror jag du gör bäst i att lägga ner åtminstone vad gäller att driva det hela som en betaltjänst.

Man är som man är och det är svårt för oss alla att ändra oss på något radikalt sätt. Jag tror helt enkelt inte du är den person som har det kundfokus och ödmjukhet som krävs för att hantera kundrelationer på detta sätt där en del kritiska personer alltid kommer uppfattas som dryga. Även de måste bemötas med en viss grad av respekt, och det är en konst i sig.

Mitt förslag om du ska fortsätta som betaltjänst är att helt sonika fimpa chattfunktionen och kommentarsmöjligheterna för all framtid och bara fokusera på att leverera det som folk vill ha. Nämligen högkvalitativa spel och inget annat. Upprättelse kommer kanske till slut men det lär ta tid.
SuperAnton är inte uppkopplad   Ge poäng