Visa ett inlägg
Gammal 2015-02-22, 09:57   #115
sirlarsson
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Icewinner Visa inlägg
Det är så sjukt komiskt ändå att någon bara kan slänga ut ett namn helt utan belägg och sen blir ni alla misstänksamma... Sjukt hur mycket ni köper..

Tids nog kommer ni inse att ni har fel iaf, trist bara jag ska behöva stå ut med den attityden mot mig nu..

Men för att förtydliga återigen, vilket är trist att det ska behövas..

Jag har inget att dölja och behöver inte vara anonym..

Namnet är Marcus, bor i Ängelholm, är 28 år..
Brukar hänga på Jägersro..

Hittar du någonsin något avvikande från det eller i mina tidigare poster så sure, fortsätt misstänk..

I övrigt kan ni väl bara glömma att Melander ens kastar ut något om mig utan belägg...

Jag har suttit och gråtit i x antal trådar där Softpojk vunnit, har stört mig på att han alltid lyckas vinna med för övrigt, för jag har inte dragit en enda stor vinst någonsin..

Vad vill ni ha för bevis för övrigt för att ni inte ska hålla på med det här fjantet om att jag skulle vara Softpojk?

Räcker det inte att jag inte tagit kontakt med en enda person på detta forumet förutom gjort reklam för mitt ATG Tillsammans. Inte skickat ett enda privat meddelande (Förutom ett svar till Helge och faktiskt Melander som undrade vad mitt ATG Tillsammans hette, där han för övrigt ser mitt namn och mitt ovanliga efternamn). Inte försökt starta något bolag (kommer aldrig göra). Inte talat om att göra system med någon här eller något. Kommer heller aldrig göra. För jag litar inte på någon över nätet, så varför skulle någon lite på mig.
Tjena Marcus (LincolnAA86), våra vägar korsas igen alltså. Jag vet inte om du minns mig men du kan ju ta ett titt på mitt nick, du hängde på prima under pokerbommen och var väl mer vild än tam om man får säga så.

Det komiska i detta att på den tiden var du en simpel bedragare som lånade 300$ av mig för att sedan blockera på MSN och gå under jorden. Snackade med dina "vänner" då och dom sa att du var riktigt i skiten. Hoppas du har hämtat dig ifrån det och lever ett normalt bra liv, på den tiden var 300$ alldeles för lite för att åka 35 mil och hämta skiten hos dig men det är första och enda gången någon har bedragit mig på pengar i livet så det kommer alltid finnas kvar i minnet.

Tyckte mest det var komiskt att du nämndes med softpojk här då du back in the days var samma skrot och korn som hen. Så helt oskyldig är du inte som softpojk vill göra gällande, fan vet hur många du blåste på den tiden?

Välkommen till sharps!

Riktigt festligt att jag hade kvar överföringen i mejlen dessutom:

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mackyyy (+100), LudvigB (+300)

Senast redigerad av sirlarsson den 2015-02-22 klockan 10:59.
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat