Visa ett inlägg
Gammal 2015-02-25, 10:36   #85
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Så länge dom inte ens ger kunderna möjlighet att välja bara travet eller galoppen när det visas båda delarna i atg live (söndagar) så har man svårt att tro att det skulle vara aktuellt att köra trav från två olika svenska travbanor i olika atg live kanaler.

Gissar att dom är rädda för att framförallt saxbanan skulle drabbas negativt spelmässigt om huvudbanan visas i egen sändning. Det är nog många som sitter och spelar lite spontanspel mellan loppen på huvudbanan idag på saxbanornas lopp och många bäckar små blir ju en hel del omsättningsmässigt.
De resonerar säkert som du skriver, men jag är långt ifrån säker på att de resonerar rätt. Att i lugn och ro få sätta sig in i en omgång utan att störas av för mig oväsentlig information leder till att man är beredd att spela för mer pengar. I alla fall borde spelare resonera som så att när man inte själv pluggat så är man lite mer försiktig med insatserna. När de snurrar runt med 2-3 banor på en gång blir det mer kaos än vad jag och många andra mäktar med.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat