Visa ett inlägg
Gammal 2015-03-07, 18:17   #1
Klanke
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Smile

V64 Mantorp Söndag.


Börjar redan nu och skriva av mig.

avd1. Öppet och troligen blir nr 4 favorit visst kan den vinna men den är mycket ojämn och svår att spela på,han kan öppna rätt bra och kommer han till spets utan tuff körning inledningsvis kan han rinna men jag har en rolig trio i detta loppet och försöker fälla, framför allt vill jag lyfta fram Ludde Palema som fick se sig slagen knappt före mål (målförlust) han svarade för en likande insats gången före med en stark slutrunda, hästen är verkligen på gång för dagen dock vet jag inte hur han kan öppna från bricka ett!? Ringo Star Effe var en liten besvikelse i V75 senast även om han gick starkt till slut så ebbade farten ut lite sista biten. Hästen är kapabel och kan mycket för sin klass och är normalt ett vettigt vinstbud i en tunn soppa som detta. Interest Sånna avslutade fjolåret på bästa sätt med seger. En häst med rätt inställning, hittills har han tagit fem segrar på 18 starter vilket inger lite respekt men frågan är vad man hamnar från spår tio? A 1-3-10-4


avd2. Ganska svårt lopp att bena ut men jag stiker ut hakan och spikar Usain Colt trots att hon står lite tufft inne på pengarna så tycker jag ändå hon gör det bra mest hela tiden och jag är helt säker att hon kan vända in och ut även på dessa. Loppet senast vann hon genom att övertyga rejält och hon är i riktigt bra slag för dagen. Drag!


avd3. Art on Line blir troligen favorit och det är väl egentligen inget att säga om hästen har ju startat flitigt på v75 på sistonde och hävdat sig bra. Årets båda segrar är ju tagna i lite hårdare gäng (v75) och han kan även öppna det är ju stor risk att han sitter i spets in i första sväng. Jag väljer dock att dubbla med en riktigt praktskräll nämligen Orione Spin som hade ett gigantiskt stort fält att runda senast i sin comback och man väntade väl inte sig att han skulle klara det efter en tids vila (fattades tempo sa man innan loppet) men han lyckades ändå runda fältet och har han tagit loppet på ett bra sätt så lär han vara ännu bättre nu. Kapacitet för att lura alla...


avd4. Love Palema har tagit två segrar på de tre senaste starterna, andrapriset näst senast togs i V75 han var då inte alls stort slagen av högkapable Fossens Bonus. Många att runda här, men hästen räds inte att göra lite jobb själv och kan vara den som är först igen. Jag tar dock med spetsdraget i form av nr 3 Orakel Face som jag tror sitter i sin favorit position där han vunnit båda sina segrar alltså obesegrad i spets. (kan hålla!)


avd5. Här väljer jag att ta ställning och jag gillar Pelles 4 Xenia G.T. som vann direkt efter lite vila senast, hon var kanske inte som bäst men behövde troligen loppet hon är iallafall van att möta stenhårda hästar och här sitter hon troligen i en fin position om inte spets in i första sväng. Jag spikar!


avd6. Svårt lopp och här bör man strecka på vad man har råd med, tre skrällar känns dock lite halvroliga så jag börjar och nämna Evy Cape som är en klassig sort i grunden där denne har tagit tre segrar på elva försök, hästen presterade helt okej senast och känns inte sämre än någon annan. nr 4 är dock ojämn men är riktigt bra ibland som senast vid segern när hon vann på ett rejält vis gör hon om den insatsen så lär det räcka långt. Elle Jolli har gjort en del fina insatser så här långt och kan vara bland de tre med lite klaff.

Spiken: Xenia GT
Draget: Usain Colt

Skrällar:

RINGO STAR EFFE avd1

ORIONE SPIN avd3

ORAKEL FACE avd4

Dammsugaren:

EVY CAPE


God tur!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat