Visa ett inlägg
Gammal 2015-03-31, 21:12   #35
Emeffeff
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tomte Visa inlägg
Ett till småintressant odds kan vara Halmstad att släppa in flest mål till 7,50 hos Unibet. Hamnar förmodligen i bottenskiktet och till skillnad från exempelvis Falkenberg, som är favoriter till att släppa in flest så tycker jag inte att Halmstad imponerade alls i defensiven förra säsongen.

Gillar man höga odds (jaja, det gör vi väl alla om de är spelvärda) så kan Helsingborg släppa in flest mål till 41 ggr potentiellt vara värt en slant, jag är inte alls övertygad om att de kommer att vara ett topp eller ens mittenlag i år, och i säsongsinledningen är det tveksamt om de ens har en hel ordinarie målvakt.

Inga "säkra" pengar på något av spelen såklart, men spelvärde tycker jag att det finns i båda.
En nyckelfaktor som du absolut inte får glömma är att samtliga lag som du tar upp har bytt tränare inför säsongen. Kalmar var ett av allsvenskans bästa lag defensivt innan Hans Eklund tog över. Intressant att se hur han klarar sig med ett mycket sämre spelarmaterial, särskilt defensivt. Jan Jönsson å andra sidan som har tagit över i Halmstad är en mycket skickligare tränare taktiskt. Helsingborg saknar spets offensivt och är relativt stabila defensivt. Henrik Larsson som tränare den här säsongen, svårt att se dem släppa in flest mål med honom vid rodret och ett hyfsat defensivt spelarmaterial. Saknas truppbredd förvisso, men Emil Krafth och Pär Hansson hade i princip platsat i alla allsvenska backlinjer.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat