Ämne: V75-Jägersro
Visa ett inlägg
Gammal 2015-04-09, 18:29   #81
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
V75-3

Ni dissar Maven för att hon bara mötte trötta ston senast, att Takter inte vill vinna, inte behöver vinna för att hon redan är klar, är för hårt betrodd, har bakspår, är sto........
Trots att hon slagit Solvato i Paris. Varit tvåa efter Timoko och slog övriga hingstar och valacker i Cannes. Jag vill påpeka, att även Solvato är klar för Olympiatravet.

Men endast Draxxler kommer med en vinnare. Och nyss även Draken. Jag efterlyser faktaunderbyggda argument vilka vi ska strecka utanför Maven.
Vi börjar bakifrån och tar bort några som inte kommer att vinna.
Save My Ashes, Arazi Boko, Jaguar Broline och Montgomery Hill vinner inte. Jag blir förvånad om El Mago Pellini eller Deuxieme Picsous vinner också, även om det är kapabla hästar.

Sedan har vi Noras Bean, en kämpe som kan mycket. Kanske lite ringrostig, men Stenströmer har bra form på stallet och är nog sugen på Olympiatravet. Han låter uppåt i Ronden.
Dreams Take Time med ny kusk, ett bra spår som kan ge ett vettigt läge i loppet, och en tränare som man nog också får anse har bra stallform.
Solvato behöver det här som lopp i kroppen, och Ingves får nog order om att inte ta ut allt, men ändå köra för att hästen skall få bort slaggen ur musklerna. Oerhörd kapacitet.
Harry Haythrow har ett tråkigt spår, men har å andra sidan en spurt som kan fälla det mesta. Det är lite av sista chansen för honom att slå sig in i den yppersta eliten, det finns inget att spara sig till, utan det som gäller är att köra till sig en biljett till Olympiatravet.
Utöver det har vi Maven då.
Jag ser ett problem i att det är sex hästar i fältet som inte startat på mer än två månader. Det är inte snällt mot spelarna. Som strecken ser ut nu så ser jag bra spelvärde på DTT och HH, medan jag tycker Maven är överspelad.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mackpeter (+2), Draxxler (+4)
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat