Visa ett inlägg
Gammal 2015-04-13, 21:35   #433
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Likadant på onsdagar och lördagar. Har aldrig förstått varför Tv12 och atg live ska ha olika experter. Det hade väl gått utmärkt att sända ut tv sändningen då även i atg live. Dom gör det på lunchtravet men inte sen när V75 drar igång. Samma på onsdagarna. V86 direkt kunde väl då sänts även i atg live.
Blir säkert så från 15 aug på lördagarna när V4a och V75 sändningarna idag blir ett gemensamt tv program. Det är väl inga kaffepengar alla dessa sändningar och all personal kostar.

Sen får dom gärna gå tillbaka till banans referent. Jag hör t ex hellre Bosse Rydgren referera V64 loppen från Jägersro än Robin.
Det har funnits en del intressekonflikter här. TV4 har haft som krav att TV-sändningarna "av betydelse" skall ha en högre kvalitet än Live-sändningarna för att locka tittare som då ser deras frekvent förekommande reklamblock. Jag har ingen aning om vad man kommit överens om skall gälla från den 15:e Augusti.

Ytterligare en ingrediens i soppan har varit det faktum att OTW länge producerade en hel del travsändningar, och inte Kanal75. OTW var inte så pigga på att deras avlönade medarbetare skulle vara i ATG Live.

När det gäller banreferenten har det också funnits en intressekonflikt, för banorna tycker inte om att betala för referenter som man utan ersättning bjuder Kanal 75 på. Kanal75 har från sin sida sagt att flera av referenterna inte duger, så de måste ändå referera från en del banor, och kan då lika gärna ansvara för alla. Ja, en j***a ankdamm kan vi väl kalla det.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat