Visa ett inlägg
Gammal 2015-04-22, 19:21   #44
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
...Hur stor chans har Relight My Fire i första? Kan inte motståndet den mött men segrarna ser rätt billiga ut, mycket spets och slut. Kan inte utnyttja sin startsnabbhet nu. Pisk och Erik nu men känns ändå rätt iskallt att strecka en häst som blir så hårt betrodd med de här förutsättningarna....
Går in och svarar lite på min egen fråga här. RMF har väl viss chans, speciellt nu med två strykningar. Den blir nog övervärderad dock. En som absolut inte verkar bli det är Love Voice som nu är streckad på bara 1%! Vann klungspurten när RMF spetsvann på Momarken (tvåa var Send In The Clowns). Vann även klungspurten senast med bara spets/rygg ledaren framför sig i mål. Har 2-1-0 på sina tre starter över kort distans och har vunnit både försök och final i Brons på norska V75. 34% segrar och 83% plats det är starka papper det! Utnämner den härmed till omgångens bästa 1%-are!!!

Citat:
Ursprungligen postat av luggen77 Visa inlägg
...Soälns Rangel tar väl spets i första? Frågan är om Sören släpper denna gång...
Solöns är ganska startsnabb (inget extremt), det är många innanför och det är nog inte mer än 50/50 på initialspets som mest. Ingen lär släppa till den heller om de håller ut. De fina placeringarna den tagit på slutet är väldigt lätta att överskatta om man inte sett loppen. Att bli annat än tvåa bakom Jeppas senast vore en underprestation och samma sak med att vinna loppet den gjorde längst upp i raden. Tredjeplatsen där emellan ger jag nästan underbetyg för, det var med nöd och näppe den höll tredjeplatsen efter en riktig maxlöpning. Tror inte Solöns kan vinna det här med maxlöpning ens faktiskt.


Citat:
Ursprungligen postat av Tirich Visa inlägg
Jag håller med om att Tntbt inte har visat någon märkvärdig snabbhet tidigare, men nu låter det ganska påställt med ev jänkarvagn och det vore ju en stor fördel om man inte tappar en längd på WHE.

Min poäng var annars att jag inte tycker WHE har visat någon vidare startsnabbhet alls, han var ganska rejält slagen av Mr Crazed enda gången han öppnar någorlunda, men fick då enkelt överta. Troligen räcker det här ändå då alla övriga är rätt sega ut. Kanske att 6:an kan vara först, men den lär släppa isf...
Ser ut som att TNTBT gått med Customs jänkarvagn innan iallafall. Tror inte jänk brukar göra så värst mycket med startsnabbheten, har man en starttrög häst så får man nog leva med det mer eller mindre. Kan missta mig, men i minnesbanken kan jag se att det brukar göra så mycket. Efter att ha detaljstuderat alla framspårshästars startsnabbhet nu konstaterar jag att det ska mycket till att inte Whitehouse sitter i spets direkt. Någon strid verkar ganska osannolik också, om det inte gäller strid för att få lucka i rygg. Om motståndarna var lite snabbare och hade lite mer offensiva kuskar vore läget ett annat, men som det ser ut kommer de antingen inte ha en chans eller inte vilja/våga offra sig med körning för spets. Whitehouse spetsar om den går felfritt iväg, får Ehlers eller Söderström i dödens och om det inte blir tokkörning av det kommer Örjan glida fram till dödens efter en sedvanlig tredjetagg i första sväng med Melanderhäst. Sen fuskas det bort lite och 2 eller 10 eller båda kommer sända fram till dödens. Så vinner bästa hästen för dagen eller spetshästen. Med stor fördel spetshästen såklart som både är bra (kanske bäst?) och har fått gå i spets loppet igenom.

Ville ju gärna att Sir Kir blev favorit här, trodde det också efter allt snack. Men Whitehouse verkar tyvärr få det favoritskapet han ska ha...

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Jag ser Roxana, Princess Grif, Obi Wan, El Mago Pellini, BBS Sugarlight och Maven som väldigt otroliga vinnare. Tillsammans har de kanske 10% chans, men de är streckade på över 30%. 50% på Support Justice är högt, men inte helt fel med tanke på norsk patriotism. Oasis Bi har väl sitt livs form nu, Piraten gör sällan dåliga lopp och Voltigeur är ett spännande, men osynat kort i de här sammanhangen. Vi får se hur strecken hamnar till sist.
10% chans för 60% av fältet? Det lät som en något överilad värdering va? Jag har väldigt svårt att värdera de individuella vinstchanserna i loppet och jämnare än så bara MÅSTE det vara.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat