Visa ett inlägg
Gammal 2015-04-23, 08:32   #877
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Hörru Cc! Vad får dig att tro att jag umgås med gangstrar?

Ärligt talat hade jag aldrig hört talas om Uppsalamaffian innan dom åkte dit. Så liten är inte stan och vi hängde väl inte i samma kretsar direkt. Rättare sagt dom hängde och jag satt klistrad framför text-teven.

Vad jag vet så var dom inga spelare heller och då är chansen än mindre att man sprungit på varann. Inte ens när bilderna på hela gänget spreds föll någon pollett ner.
Nja, inte umgås kanske. Glömde iofs att du bor i förorten! :P

Men spelade gjorde de, finns en story där Tjock-Steffe fått en "stenklar" och påstås ha ystat in 50 lakan på den via en välkänd Sundbybergsbaserad svartbookie. Det var bara det att det var en sk "fisk", hästen var favorit i loppet men skulle köras bort till förmån för en annan i samma stall. Loppet har figurerat i media som "stötkörning" och minnesgoda travfans från början av 90-talet vet nog vilka som var inblandade.

Hursom, svartbookien hade klart för sig vad som skulle hända och sockrade oddset ytterligare, vanligtvis fick man toton +10% men här sockrades rejält. Några ombud informerades om oddset och fick i uppdrag att ragga spel samtidigt som hästen skulle vara mordvinnare, spets och slut. Fovvon fick också som väntat ledning enkelt med stallkamraten i rygg. I sista sväng drogs det diskret i högertömmen med galopp som följd och strike på enda konkurrenten i dödens medan stallkompisen lätt gled in som vinnare till fint odds.

Storyn förtäljer också att trafiken mellan Uppsala och Sumpan ökade kraftigt någon månad efter händelsen då det gått upp för Steffe att han blivit lurad...men såklart utan resultat!
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat