Visa ett inlägg
Gammal 2015-04-28, 07:34   #1
Silverfalk
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 99
Sharp$: 558
Standard

Silverfalk - 500 bitars pussel - Sport


Hej alla!

Kommer framöver att "publicera" mina spel först och främst i mitt spreadsheet:

- Här skulle mitt spreadsheet vara men jag har tydlgen aldrig skrivit något inlägg och måste ha tre stycken. Så återkommer med länk!

Där finns också mina regler för spel och hur jag använder min bankroll.

Till dagboken kommer jag att välja ut ett spel som jag tycker är det bästa för dagen. Förhoppningsvis så är det också det spelet som gör bäst resultat i längden!

Lite om mig. Var med i pokersvängen och har levt som pokerspelare i ca 8år tom 2013 då jag påbörjade en utbildning till inköpare. Har familj och barn så min tid är begränsad, men har upptäckt att om man är effektiv och fokuserar på det viktiga så hinner man med mycket. Utöver studier, investeringar och familj så är jag också fotbollstränare. Så min "lediga" tid finns oftast tidigt under dagen.

Har spelat från och till senaste fem åren. Hade tidigare ett eget spreadsheet här på sharp med > 3600 spel. Slutresultatet var inte särskilt roande med en ROI 99,95%. Efter det la jag ner spelandet ett tag och fokuserade mer på pokern & studier. Tills för ca ett halvår sedan då jag återupptog spelande och gjorde en del förbättringar och djupare analyser. 1800st spel senare har jag fortfarande inte riktigt fått ihop pusslet men min ROI har ökat till 103%. För att få ut bättre resultat har jag återigen gjort en djupanalys och inser följande:

- För hög volym och tilltro till enbart mina ratings.
- Jag behöver alltså analysera spel för spel lite djupare. (Form, H2H, osv)
- Jag är för snabb att följa olika "rekare" och har någon slags vilja att spela mycket. Därför kommer jag att vara mer selektiv framäver.

Speldagboken och mitt spreadsheet kommer att vara ett sätt att hålla mig själv ansvarig för att jobba mot att höja min ROI och förhoppningsvis kunna göra sportspelandet till en lönsam investeringsmetod. Slutligen har jag mina mål med spelandet:

1. ROI på över 108%
2. Dubbla mitt spelkapital varje år.

Let the fun begin!
Silverfalk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat