Visa ett inlägg
Gammal 2015-05-20, 15:07   #103
bergomiotmail
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 670
Sharp$: 4280
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Om man tar en titt på stall Kolgjinis stallform så chansar man bort Quick Fix i kväll på det mediokra spelvärdet.

1. Stallets senaste seger var just när Quick Fix vann i Finland den 2 maj. Räknade snabbt och fick det till att stallet därefter startat 58 !!!!! gånger utan seger.

2. Quick Fix möter i kväll idel miljonärer. Nästa lördag klar för finalen av bronsdivisionen. Normalt är det en mycket lättare uppgift, men å andra sidan idealförutsättningar i kväll med spåret och distansen. Det kan ju bli spår 12 nästa lördag i värsta fall.

3. Quick Fix rekordtid är 11,7 över 1640m auto. Det är många i loppet som gått betydligt snabbare, så han måste troligen sänka sitt rekord rejält i kväll. Det kanske den kan göra för den gick 11,5 över 2140 a vid den imponerande V75 vinster på Jägersro i april. Royal Fighters rekord där är dock 11,3 och det sattes i fjor när man ryckte alla skorna som man ska göra för första gången i år i kväll.


Sammantaget känns den rejält överspelad med 54 procent av insatserna just nu baserat på ovanstående. Men favoriter tenderar att bli extra överspelade just på V86 spelet tack vare att så många småspelare tror att det går att lösa 8 lopp för några hundralappar. Det blir inte råd att ha många hästar per lopp på detta spel med så små insatser.
Plus att det vankas svar av Jennifer!!
bergomiotmail är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat