Visa ett inlägg
Gammal 2015-05-20, 22:25   #1
Espo
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 779
Sharp$: 1976
Standard

Slutar man lita helt på Örjan nu?


Om Örjan är det minsta passiv i sina uttalanden när han kör favoriter, då är det bara och räkna med risk för bortkörning direkt känns det som. Tycker ofta Örjan kör bort betrodda hästar helt och hållet och ibland har han tur och hittar ut med sina passiva styrningar och blir hyllad som geni. Jaja han leder V75 ligan, men när han blir synad som idag då släpper han om han inte tror stenhårt på hästen. Dags för de andra kuskarna att släppa respekten och utmana gubben Kihlström oftare!

Dagens bortkörning av firma Hultman/Kihlström kan jag tycka är ett hån mot spelarna i mångt och mycket. Gå ut och säg att ni kör prepare om det är det som gäller!

Annat var det för 3-4 år sedan när han hade någon magisk touch och fick hästarna att gå som bara den i dödens. Givetvis smögs det en hel del då också, men han körde inte sina bortkörningar stup i kvarten.

Örjan är extrem lurig nu för tiden. Han skiter fullständigt i hur betrodd hans häst är i vanliga lopp. Storloppen kör han kanske på annat sätt, men lita ska man aldrig göra på Örjan i vanliga lopp längre!
Espo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat