Visa ett inlägg
Gammal 2015-06-06, 16:04   #25
overpace
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 436
Sharp$: 131
Standard

Det är lite cirkus i tomteverkstan idag. Det regnar i Östersund och det krånglar ju till det lite arbets- och tidsmässigt. Men dumt att klaga då svårighetsgraden ökar. Dessutom har det redan kommit in andelar i kassorna trots att systemet inte är postat. Det hade jag inte väntat mig. Men samma där-dumt att klaga!

Som spik i Tramsbolaget har jag valt Shiraz Brodde. Men OBS!OBS!OBS! Jag kommer att skifta spik om han ska gå med skor runtom. Då byter jag helt enkelt till Speed Delicious.

Tankegången i detta lopp är att en av de två troligen vinner. Säkert är det inte men ett ganska starkt tvåhästarslås. Så att gardera kan vara att elda för kråkorna. Att ta två känns helt fel.

Jag läser loppet så att Re Doc tar ledningen, Shiraz är snabbare ut än Delicious och kommer fram till dödens, Re Doc svarar för att gynna stallkamraten, men Shiraz vinner från utvändigt precis som i Örebro 2/5. Skulle Delicious öppna snabbare än jag tror och få överta så har jag valt fel spik.

Shiraz Brodde och tung bana=inga problem. Däremot är han missgynnad om han måste gå med skor. Om jag hinner få sådan info så byter jag spik.

Tanken från början i detta bolag var att välja en spik med god chans och acceptabel insatsprocent. 35% just nu och det får duga.

Systemet kommer snart.
overpace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat