Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2015-06-08, 10:35   #403
Lumiere
Banned
 
Reg.datum: maj 2014
Inlägg: 127
Sharp$: 622
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Ja i den bästa av världar.

Men en EU-bookie har små möjligheter att få jämvikt på 3-vägsspel.

Oddsen ändras för att ett visst tecken fått tillräckligt mycket spel. Finns liksom ingen anledning att ligga kvar på 1,75 när allt tyder på att 1,60 också kommer generera spel. Dock är viggen för stor för att några ska lockas av dom andra tecknen i någon större utsträckning. Då behövs stora justeringar från dom ursprungliga oddsen och/eller att marknaden vänder.

En helt annan sak att balansera boken när man har 1,95-1,95 och mer än så på merparten av utbudet.

Bolagen kommer även fortsättningsvis att limitera spelare som visar för stort intresse för sina egna pengars utveckling. Finns inget vi kan göra något åt. Släpp saken och gå vidare. Vill ni engagera er i någonting så gör det i sånt som går att påverka. Spelkossan är tom på lättrinnande mjölk och kommer så att förbli. Vänd blad för er egen skull.
Jag skulle nog vilja påstå att max 1% av mina spel handlar om 3-vägsspel.
Det är svårt att släppa det, dels för att man går miste om pengar och dels för att det är så jävla idiotiskt i sig självt. Man spelar ju bara på odds som spelbolagen själva sätter. Att Bet365:s liveoddserbjudande på Champions League finalen inte gällde mig och andra limiterade spelare gör mig också kokt , inte för 250 kronors skull utan för att det är så jäkla svinaktigt agerat av "av världens största bettingsite" som de i parti och minut skryter om att de är...
Lumiere är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat