Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2015-06-17, 12:43   #460
sskssk
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lumiere Visa inlägg
Sharps är piss i havet, det finns ju andra betydligt större forum och andra ställen man kan skriva på ifall du inte känner till det.

Dessutom det här med "vinnande spelare" är ju också ett väldigt luddigt begrepp. William Hill limiterade mig efter att jag hade två framgångsrika veckor hos de under fotbolls-VM på en väldigt specifik marknad.
Finns ju ingen som helst garanti att jag skulle fortsätta vara framgångsrik efter att VM var över.
Vad jag försöker säga är olönsam kund idag kan mycket väl vara lönsam kund imorgon. Visst, om någon har spelat i säg fem år och vunnit mycket varje år då kanske man skulle ha en liten gnutta förståelse men två veckor???

Sen är det en princip sak också, förväntar man sig att varje kund ska vara lönsam så kanske man ska syssla med andra saker än att driva ett spelbolag...
Finns det fler spelforum än Sharps

Det hade jag inte en aning om, tack för tipset

Luddiga limningar har jag själv råkat ut för, har ju bla bölat om Unibet här, Ladbrokes var ännu värre, tog nog 3v ungefär, hade precis torskat bort över 20k på 1dygn då kom limiteringen från att få satsa 9600kr till 128kr.
Visst är det irriterande och det blir ett hack i skivan, men det är ju bara att gilla läget, att bete sig som en snorunge på ett forum lär knappast höja min limit.

Jag tror inte det är något spelbolag som förväntar sig att alla kunder kommer vara lönsamma, men det är ju självklart att dom kommer försöka få det dit, annars har jag ju redan gett ett räkneexempel på vad som kommer att hända.
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat