Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-09, 10:21   #106
overpace
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 436
Sharp$: 131
Standard

Nu ligger lagt kort. Några förändringar blir det inte på ett tag.

När jag startade upp det här hade jag förstås en bild av hur det skulle utvecklas, hur saker och ting skulle fungera. Det är bara att konstatera att den bilden inte stämde något vidare med verkligheten.

Tanken med frivillighet och förhandsvisade system tycker jag är rätt, men det har inte fungerat riktigt. MARDRÖMMEN för en seriös spelare vore om man fick in en bra vinst och det sen visade sig att andra hade kopierat systemet. Om man får ett rykte (hoppas kunna få det nån dag) om att kunna trav, skulle det absolut kunna hända. Varför lägga ner 40-60 timmar på en spelanalys om man kan få en gratis på nätet? Tanken med obligatoriskt deltagande och dolda system visar sig alltså också vara rätt. Hoppsan, vad gör man då?

Jag hoppas i framtiden kunna gå tillbaka till grundtanken, men för det krävs nog att man bygger upp ett stabilare lag med etablerade medlemmar som man vet var man har. Hur många tål tio raka torskomgångar utan att ge sig? Under en femårsperiod (som bekant min "projekthorisont") kommer det perioder som är värre än så. Det kanske ni inte tror på, men jodå, så är det.

Det är egentligen samma sak med andelspriset. Om jag visste att det fanns tillräckligt många helt säkra deltagare så skulle andelspriset kunna vara lägre. Men det absolut prioriterade är att systemen överhuvudtaget lämnas in. Med nuvarande regler så uppnås i varje fall det. Hur många medlemmar tror ni Trams3 kommer att ha om det blir torsk första två veckorna? Cirka 1?

Vi får se hur det utvecklas, helt enkelt.

Senast redigerad av overpace den 2015-07-09 klockan 10:23.
overpace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat