Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-10, 15:06   #56
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Draxxler Visa inlägg
Min första tanke när jag kollade igenom startlistan för Klass II loppet är att:

1 Ready Ribb kanske är bästa hästen i loppet - men vart hamnar den? Kanske är något överstreckad (42 % just nu) då jag tycker det finns flera andra ganska bra hästar i loppet.

11 Mellby Club är en bra häst som gick en bra tid senast och troligen gör en bra insats imorgon, endast 14 % i nuläget.

6 Unity Knick är en möjlig skräll enligt mig. Skulle den få loppet så tror jag det kan gå faktiskt! Gått två bra tider i de två senaste loppen från usla lägen och en av de formstarkaste kuskarna sitter upp ju så pass upp! 4 % på den.

3 Lass North Star kan bli svår att slå från ledningen, precis som du säger. Endast 6 % på den just nu.
Inte bara kanske överstreckad om den landar på 42%, det är den med säkerhet i så fall. Den kan inte ta någon ledning initialt så det blir antingen galopp, fast på innerspår, eller andraspårslöpning som är extra missgynnsamt över lång distans då man får lägga många extrameter jämfört med halva fältet. Ett plus för den är ju att kuskmotståndet i loppet är ganska ihåligt och han kan nog få överta från ganska många hästar. Dock inte av den mycket troliga ledaren Lass North Star. Smått fantastiskt att den är nere i 5% nu. Folk är väl inte mer pålästa än att de sväljer en Goop-favorit när det är så stor kuskskillnad, fyller på med "staket-hästen" och tänker att det måste räcka så.

Persos Bojje på 4%, bra häst och bra offensiv kusk, känns också ganska intressant om än inte på samma sätt som nordstjärnan. Juvels Boy också som verkar vara en duglig sort, mycket streckvärd på 1%!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat