Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-11, 09:48   #95
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 681
Sharp$: 37575
Standard

Systemet lämnade jag in igår kväll. Här är lite tankar kring omgången:

1) Voltstart och andraspår är det som talar emot Dante Boko. Hästen är dock relativt travsäker så jag hoppas att Ludde kan vända upp den utan bekymmer och köra mot spets. Örjan laddar om hans häst är körbar från start och hoppas komma till spets. Får Dante ledningen så bör den vinna. Spik!

2) Det är möjligt att Goopen sitter i spets och får bestämma. I så fall är gardering bortkastade pengar, men här har vi laddat rejält. Lång distans och de får inte sova bort loppet om de vill komma åt första priset. Hoppas på en riktigt fin skräll, med risk för att Björn gör om det till ett sprinterlopp.

3) Photoboy viker ner sig ibland och släpper till Gantab Håleryd. Peter säger att han kan köra en 11-tid (krävs rätt förutsättningar). Global Patriot har jag spelat på slutet, men idag kan det bli vingelrisk eller galopp om han laddar. Kan bli hängades en bit. Nose Gear är den tredje som har vinstchans i loppet, men där är spåret ännu sämre. Kanske kan han komma före Global Patriot. Gantab spik!

4) Ready Ribb är stor favorit och vinner om han kommer ut och går felfritt. Lång distans är detsamma som lång tid på sig att komma ut, men också lång tid på sig att fela. Garderar rejält och hoppas fälla favoriten. Lass North Star tar spets och körs förhopnningsvis där.

5) Mino gillar jag. Har singlat den flera gånger och den gör alltid gedigna lopp. Dags för en vinst nu igen mot skralt motstånd. 20-hästarna ska han ta sitt tillägg på. Det händer att någon längst fram slinker undan om det häxar på vägen, men någon gång ska Mino slippa oflyt i loppet. Spik!

6) Typiskt tvåhästarslås, där det är så gott som omöjligt att sära dem åt. Dominator vinner förmodligen om Goop håller upp spets. Annars blir det favoritseger och Nadal Broline. Strecka dessa och gå vidare.

7) Inte omöjligt att Peter sätter dit favoriten. "Alla" tycks överens om det. Jag tror dock inte att det är så enkelt. Robban hoppas hålla upp spets, Ludde har en startsnabb och oerhört kapabel häst och kör för vinst, Reven är startsnabb och kanske laddas för att få vinnarhålet om möjligt och det finns ett gäng kapabla hästar som kan ta hem det här. Tar alla utom 2,6 och 8.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat