Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-30, 13:10   #684
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57191
Standard

Det är nya tider. Man styr helt riktigt travet efter atg live och tv publiken för det är där nästan alla finns numera. V75 banorna på vinterhalvåret är väldigt glest besökta. I regel mycket mindre folk än på en SHL match i hockey mitt i serielunken.

Det nya konceptet ska bli spännande. Tror det är ett superdrag av atg att senarelägga V75 stopp med två timmar. Däremot är det inte lika kul att dom ska ha det långa uppehållet mellan V75-5 och 6 och slänga in ramlopp där bara för att kunna visa dd loppen i direktsändningen i 4ans huvudkanal. Dom som är intresserade av direktsända lopp följer väl V75 direkt i tv12. Dom som följer entimmessändningen i tv4 är väl framförallt dom som inte hinner följa direktsändningen och dom som enbart är intresserade ev en timmes spänning med V75 loppen i rask följd med en harry boy framför sig. För dom är det rätt oväsentligt att två av loppen visas direkt.

Men i det stora hela en förändring som jag tror de flesta kommer uppskatta på sikt. Om drygt två veckor kan man bänka sig framför datorn betydligt senare än nu på lördagarna och göra annat på förmiddagen och fram till sen eftermiddag (eller till kl 15 om man även vill följa V75 uppsnacket).

Sista V75 loppet körs strax innan kl 19 så man har efteråt hela kvällen ledig till andra aktiviteter också.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
qwerta (+2), Migge (+1)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat