Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-07, 23:50   #3
erikkle
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 2
Sharp$: 114
Standard

Lite synd att gränsen är 200 kr per match för att det ska gälla. Har inte bankrullen för att kunna sätta 200 per match. Logiskt från deras sida dock. Hur som haver kan jag ge dig min ärliga åsikt om vilka lag i varje nivå jag hade valt (är relativt insatt i BPL, kollar ca 4-5 matcher i veckan, har följt med mycket under sommaren osv).
Nivå 1: Väldigt jämnt mellan Arsenal, City o Chelsea. Hade valt City av den enkla anledningen att de har Agüero längst fram som garanterar 20+ mål varje säsong. Costa för Chelsea lyckades smälla in 20 baljor förra säsongen men han har haft problem med en lårskada till och från i mer än 1 år nu som fortfarande spökar, vilket gör att hans speltid kan bli begränsad. Agüero känns som ett tryggare kort i min bok.
Nivå 2: Här är det desto lättare. Här hade jag valt Southampton utan tvekan. De hade en stabil säsong förra året som jag tror att de kan och kommer bygga vidare på denna säsongen.
Nivå 3: 50-50 mellan Leicester och West Brom. Leicester hade bättre målskillnad förra säsongen (8 mer än WBA). Jag hade valt WBA trots allt för jag har en känsla av att de har en bättre trupp än förra säsongen. De har många nya spelare i truppen men jag tror att Lambert kommer vara bra för deras offensiv tillsammans med Berahino.

Lycka till!
erikkle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat