Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-11, 19:59   #467
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cc Visa inlägg
1.) Handlar inte om fördelar, det handlar om att få spela på lika villkor! Sv. Spel kör ju redan den principen med 1000:-/konto som maxbelopp. Oavsett sport/liga. Det finns ingen som tar stora insatser på udda ligor eller sporter nu heller, det ligger i sakens natur.

2.) "Oekonomiska kunder" är ju ett rätt diffust begrepp! Det handlar om 2-5% av bolagens kundbas som lyckas slå break even över tid på sportspel. Antalet limiterade är större än så, främst pga okunskap egentligen. Kompetensen inom spelbolagen är så låg att man nästan kräks.

3.) Olönsamma zigenare? wtf...
Nu har jag wifi på telefonen igen...
Med "fördelar" så menade jag naturligtvis att situationen förbättras för limiterade spelare.

Angående zigenarna så syftar jag givetvis på att det är straffbart för bensinmackar att vägra hyra ut bilar/släp till zigenare bara för att de är just zigenare. Många mackar anser uppenbarligen att det är olönsamt att hyra ut till zigenare eftersom att ett antal blev ertappade med att vägra hyra ut till en zigenare för att minuterna senare vara villiga att hyra ut till en svenne. Jag försvarar näringsidkares rättighet att diskriminera människor efter eget godtycke och det innefattar en affärsinnehavares rätt att diskriminera både vinnande sportsbettare, zigenare och/eller längdskidåkare eller vilken annan grupp som helst.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kisumu (+10)
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat