Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-16, 07:36   #762
alle
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Mellantiderna är bra. Men de kunde få ligga kvar i en liten lista i nedre högra hörnet istället för att bytas ut.

Km/h var tydligen till för att vanligt folk ska "förstå" hur fort det går. Ja, nu vet alla att det går ca 45-55km/h. Men att det går exakt 48 eller 53 är det nog INGEN som förstår något extra av att veta. Att 48 km/h är 15-tempo och att 53 km/h är 09-tempo är det nog få som vet eller "förstår". Givetvis borde de så snabbt som möjligt gå över till trav-km-tider. De är naturligtvis inspirerade av NASCAR och att högsta chefen tror att folk tycker att trav är för svårt att man nu ska "förstå" hur fort det går. För NASCAR är det naturligt att relatera till km/h eftersom det handlar om bilkörning. Jag har varit på ATG om just detta. Fick svaret. Så här är det...och det kommer du att få leva med. Mycket tråkig attityd från dem eftersom det skulle vara MYCKET intressant att veta tempot momentant i tempo-växlingarna.

Jag tror att det skulle gå att lösa med en mindre oval som dessutom INTE är dynamisk och vrids med. Det räcker utmärkt med en schematisk översiktsbild rakt ovanifrån. Det blir då lite mindre nummer-rutor. Men det skulle man lätt kunna lösa med att ge rutorna olika färger.

Meternedräknaren som tickar för varje meter är mycket oskönt för ögat. Håller med dig. Men förmodligen räcker det att man går upp till tick var 10e meter för att det ska bli behagligt. Var 100e är nog onödigt grovt.

Och jag håller med dig helt om att det är lite för "fladdrigt". Man måste nog ställa ner känsligheten.

I stort håller jag med dig om alla punkter. Exakt hur mycket allt bör justeras är bara finlir.
Jag fick ändå en positiv känsla av det hela, som sagt behöver det ändras lite(tycker visserligen att dom borde lyckats bättre när dom väl lanserade). Men det är och kan bli en rejäl lyftning!

Den nya studion tycker jag också om, MYCKET trevligare än atg lives mörka bdsm-studio som är hämtat från tv4nyheterna på 90talet.

Starttiden är jag lite kluven till, men jag är inte helt emot faktiskt dock är uppehållet mellan avd 5 och 6 löjligt. Men det borde vara en hel v4 innan, tror ATG tjänar på de! Flytta första start en 40 minuter så blir det ett kortare uppehåll innan v75 och sista v4, jag gillade de upplägget!
alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat