Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-17, 10:32   #786
hatten1
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

Det finns ingen rådata att plocka ut såvida inte ATG publicerar data, vilket kräver utökade startlistor åtminstone på nätet, kommer atg göra det? För de vill ju inte visa streckprocent av rädsla"risk för missförstånd" (orsaken är att UtlandsAffes skott påverkar streckprocent hårt i vissa fall, det blir för tydligt när en häst går från 20%-40% på strecklistan, men endast från 10% till 14% på volym)

ATGs förenklingsiver är monumental , så jag är rädd vi kommer få vänta länge på någon data från positioneringssystemet. Dock vet jag att Strappa har bra kontakter inom tekniska delen på ATG, så han vet nog när det kan tänkas komma?

Vad det gäller omsättningen så var den naturligtvis satt rekordlågt, för att öka möjligheterna till att ATG skulle få publicera "SUCCE" löpet på Aftonbladet/Expressen. Vilket med all önskvärd tydlighet sprack .

Tror INTE Skarplöth eller Lindberg ger en straffspark ytterligare gällande "20% ökning på v75" för då kommer de få tugga 25% sänkning på lördag (förra året Jackpot på Romme med 84 milj i omsättning)
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat