Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-21, 18:12   #794
mikaels
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Jag mäter mest speldata, och startförbud är sportdata som är mycket mer tidsödande att samla in. Om jag ändå skall ha en åsikt så är det väldigt få hästar generellt som får startförbud efter att de visat upp dåligt trav eller prestation i ett lopp. Jag hade gärna sett att det var fler. Däremot tror jag att det är rätt så meningslöst att mäta tal som blir tiondelar av en procent för de stora tränarna. Enstaka fall får väldigt stort genomslag i skillnaden mellan tränarna.

Däremot är jag lite grann inne på att se om det går att inte bara mäta kuskarnas prestationer, utan också de stora tränarnas. Har de många strukna hästar, många galopper och diskningar, finns det spelvärde och hur lyckas de olika kuskarna man använder. Hur utvecklas deras träningslistor etc. Jag tror man kan göra en del roligt där med månadsvis uppföljning.
Tidigare rapporterade vi i bandomarnämnden, nu meddelar vi måldomarna att vi inte tycker att en häst ser bra ut o då blir det per automatik betydligt mindre"rapporteringar", då det är dom som ska ge bestraffningen idag...detta är inte deras huvudsakliga arbetsuppgift, utan har mera att göra med våran(hästens beteende), deras är mer inriktat på kuskens beteende...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat