Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-23, 17:41   #805
hatten1
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

Intressant med positioneringssystemet. Det är tänkt att man utöver en förhöjd tittarupplevelser och inte minst förbättra tydligheten av hästarnas positioner i fältet.
Detta är inte gjort eller utvecklat för mig, då hade det sett annorlunda ut. Men frågan är om det är gjort för något annan eller helt enkelt ett uselt utfört hantverk?

De amerikanska man ser är oändligt mycket vassare, men de dög inte åt ST/ATG utan man ville göra något bättre? Eller helt enkelt se till att ytterligare kollegor/Vänner/Familj/Företag tjänade pengar på sporten? Jag lutar åt det sistnämda.

Dagens grafik är så otydligt, och felar så ofta, att inga som helst statistiska värden finns att hämta är min slutledning, rätta mig om jag har fel Viroid och Strappa mfl?

Att släppa något så ofullständigt utvecklat och med så tveksam design påvisar i min värld att Kejsaren ÄR naken. De så kallade tvpågarna är inget annat än ett gäng lallare som endast kommer mjölka sporten på pengar och förhindra modernisering av kvalitet och kvantitet.

// Hatten
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AndyMart (+233), AndyMart (+2), AndyMart (+5), AndyMart (+5), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+12), AndyMart (+3), AndyMart (+3), AndyMart (+3), AndyMart (+3), AndyMart (+3), AndyMart (+3), AndyMart (+3), AndyMart (+2), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), AndyMart (+1), alle (+5), SO (+5)
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat