Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-23, 20:31   #810
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
1) Det är inte gjort för dig.

2) Det är omöjligen färdig-optimerat idag. "Trav"-fingertoppskänslan hos t ex den exekutiva producenten känns skrämmande usel. Det är förmodligen en av orsakerna till att det ser ut som det gör. Jag är lååååångt ifrån imponerad än så länge.

3) Det verkar som att transpondrar har lossnat vid fler än en tillfälle samt att man haft problem med enstaka fasta sändare. Obegripligt dåligt att inte den delen av tekniken sitter till 110% på ett splitternytt system.

4) Rådatat, den dag när data-insamlingen kommer upp till 99.99%, kommer att möjliggöra "data-mining" av aldrig tidigare skådat slag. Dvs, om inte man målar in sig i förenklingshörnet som vanligt. Om man ska ta de första två tävlingsdagarna med datainsamling som måttstock ser det dock inte så lovande ut alls.
Jag hoppas att det hittills bara varit otur och intrimning, men det har ju på intet sätt blivit bättre för varje sändning som gått. Snarare tvärtom. Det gör att jag börjar tveka lite på att de här grejerna verkligen har så bra prestanda som man vill göra gällande.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat