Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-28, 11:47   #4
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hugotheboss Visa inlägg
Känns inte som det är några större pengar på gång, skulle dina idéer hålla och Liverpool också vinner, vilket de brukar göra mot West Ham som dessutom ser blekt ut i år. Helgardering på match 1, två mediokra lag och tvåan är det bra spelvärde på efter Sunderlands dåliga start, match 9 Tror många väljer 1:an här men senaste 6 mötena ger 1-3-2 i statistiken. 12,13 Falkenberg vinner när man minst anar det och spelvärdet är högt, de flesta går ju max på X2. Örebro-Häcken kan ju gå precis hur som helst. Så en 3-5 1:or att spika och max 4 helgarderingar. Håller favoriterna och det inte blir mer än 2 skrällar så lär det knappt bli pengar på 11 rätt. Värdelöst vetande, Crystal Palace slog Chelsea förra året 😊 Lycka till
Nu var det knappast några "idéer" jag levererade utan bara nämnde de tre mest streckade.

De har nu gått upp ytterligare några enheter.

Tanken var väl ungefär som att Crystal P vann på sin miniplan, men nu är motståndet annat, å andra sidan finns det förstås alltid skäl att gå emot de namnkunniga om de inte presterar.

"match 9 Tror många väljer 1:an här men senaste 6 mötena ger 1-3-2 i statistiken."

Ja tänk det tror jag med, 10-0-0 i tidningstipsen säger en del. Statistik på hela 6 matcher ja , hade det varit 0-0-6 hade jag tagit en funderare, men nu visar ju Ipswich sällan skådad form för dagen, förresten finner jag 3-1-2 på sista 6 overall och 4-0-2 filtrerat på hemmamatcherna, men bryr mig ändå måttligt om historien i detta fall.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat