Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-28, 18:40   #841
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndyMart Visa inlägg
Håller med. Det är ett stort problem när man spelar tillsammans med andra, att man fegar ur och gör lite mer "som alla andra".

Därför spelar jag inte tillsammans så ofta längre, omedvetet spelar du inte som du skulle gjort själv om det går dåligt med andra ett tag.

Numera kör jag bara V75 Tillsammans system när Jägersro kör speciella tävlingar eller om det kan vara en intressant V75a. Derbylördagen är t.ex. en sådan omgång.
Det gäller ju att man har definierat vilken spelstrategi man skall ha, och att man sedan håller sig till den.

Vi har haft ett bolag här i Hälsingland under rätt många år nu, där vi brukar ha runt 50 andelar á 300kr på lördagar. Några köper mer än en andel, så vi är inte 50 personer. Tillsammans har vi en grymt bra koll på hästarna som finns här i våra trakter. Det ger bra insikt när omgångarna avgörs i området från Solvalla/Eskilstuna och upp emot Solänget/Östersund, och det försöker vi utnyttja på bästa sätt. Det är "generalparagrafen".

Nästa syfte är att vi spelar reducerat enligt statistiska samband. Otroliga utfall lyfts ut, olönsamma utfall lyfts ut, vi lägger tyngdpunkten på utfall som brukar ge positiv avkastning. Vi har varit hyfsat framgångsrika, men det har varit stolpe ut vad gäller de stora vinsterna. Men så länge vi hållit oss till de två huvudpunkterna så har det inte varit så mycket gnäll när det inte gått vår väg.

Nu har vi lagt ned bolaget tills vidare, det var för många som inte ville fortsätta när starttiderna ändrades.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat