Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-30, 19:14   #113
mequei
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Norrfjärden,Piteå
Inlägg: 355
Sharp$: 2037
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Jag testade faktiskt lite själv för att se hur det funkade, men nej det är sant jag har väl inte stenkoll men tror ändå jag har hyfsad koll.

En lottning per konto visst, men det är ju inget som hindrar en från att skapa flera konton om man vill.

Jag föreslog att man skulle ha släppt länken till lottningen innan den genomfördes, likt så här:
https://www.randompicker.com/protocol/226646x10776. Sen väntat någon dag och därefter utfört "final draw". Då hade alla kunnat veta att det inte utfördes flera olika lottningar och den som passade bäst valdes.


Om man lottat via espns default så hade det nog inte gått att misstänka i alla fall. Om man väljer att utföra lottningen offsite så bör man se till att det är helt omöjligt att fuska. Jag kom med ett alternativt förslag om att man skulle utföra den på real-life events. Som typ alla fick en måltipsmatch var och den matchen med snabbaste målet fick hamna först i draftordningen osv. Det hade varit svårt att fuska med. Men randompicker lät bättre utan att jag hade exakt koll på hur det funkade, men så som det utfördes i det här fallet så var det ju rum för fusk.


Det finns även för och nackdelar med alla trupper i fotbollsallsvenskan. Men det är ju klart att man som manager hellre har Malmös än Falkenbergs på samma sätt som man som GM i fantasy hellre har pick 1 och 28 än 14 och 15 eftersom att skillnaden i kvalitet i picks minskar ju senare in i draften man kommer.Med det sagt så tror jag inte att det var något fuffens med den här lottningen och jag accepterar min position att få drafta sist. Men jag tycker att en liknande lottning borde ske på ett annat mer kontrollerat sätt nästa gång.
Äh, joller! Nästan allt du skriver tyder på att du är rädd för fusk. Men varför? Alla föredrar säkert olika draftpositioner, men för att det skulle varit fusk skulle den som lottat vetat vilken position du minst av allt ville ha och dessutom se dig som ett hot.

Jag får välja som nr 6 men skulle mycket hellre vilja ha din position. Hela den där antydan och diskutionen är bara onödig.

Game on, lycka till alla
__________________
Forza Löven
mequei är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat