Visa ett inlägg
Gammal 2015-09-07, 19:38   #73
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 589
Sharp$: 5962


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2015-09-11 01:30NFLNew England Patriots vs Pittsburgh Steelers UNDER U 52 FT+OT 5 1.960


Säsongens första match spelas natten mot fredag mellan regerande mästarna New England Patriots och Pittsburgh Steelers.

I Patriots är man glada att Tom Brady slipper sin avstängning på fyra matcher som en domstol upphävde förra veckan. Brady har dock inte sett allt för inspirerad ut under försäsongen och totalt på hans framträdande har han fått fram 10 av 22 passar för endast 107 yards. Säkert är det så att domstolsförhandlingarna stört honom. Faktum är att Patriots offensiva starters inte alls varit så övertygande under försäsongen. Endast en touchdown har man mäktat med, resten av poängen har reserverna stått för. Man har också skadeproblem bland nyckelspelarna. WR Julian Edelman är osäkert startande och har inte spelat en enda minut under försäsongen. Det har heller inte Gronkowski gjort som inte heller är helt fräsch. Dessutom är den andra starting WR Brandon Lefell borta till mitten av säsongen. Lägg därtill att Lagarrette Blount är avstängd i denna match. Klara problem på offense alltså för Patriots.

På defense har man tvingats till stora förändringar och många startspelare har försvunnit, inte minst i secondary där i princip alla är borta. Kan då Steelers utnyttja detta?

Pittsburghs offense har sett bättre ut än Patriots dito, men inför denna match störs man av avstängningar på Martavis Bryant (borta fyra matcher) samt ligans bästa RB Le'Veon Bell som är avstängd två matcher. Dessutom är viktiga centern Maurice Pouncey skadad och blir borta i princip hela säsongen.

Skador, avstängningar och ringrost gör att jag tror på en poängfattig historia, eller åtminstone färre poäng än vad den höga linan säger. Patriots wide receivers och runnings backs är verkligen inget som avskräcker motståndarna.

Är också lite sugen på att prova ett handikapp-spel på Steelers, men Patriots är ruskigt starka på hemmaplan och Brady är alltid Brady. Möjligen att jag återkommer med ett sådant spel när det börjar närma sig.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Arch (+10)

Senast redigerad av BroderH den 2015-09-11 klockan 05:40.
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat