Visa ett inlägg
Gammal 2015-09-29, 17:15   #142
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 696
Sharp$: 22691

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Tycker inte det blir något speciellt klimat i en liga av att man har klara och tydliga regler. Snarare blir det öppet för kontroverser om man inte har det.

Jag står fast vid att jag skulle vilja se att man får stå sitt kast i liknande situationer. LM skall i min mening inte gå in och peta i onödan. ESPN har ju dessutom gjort så att de allra viktigaste spelarna inte går att droppa. Det är dock problematiskt om lag som är utan realistisk chans på slutspel börjar droppa spelare till höger och vänster för att förstöra för de andra i ligan och i så fall får LM helt enkelt sätta tillbaka spelarna i min mening, men det är en annan sorts fall.

Är man så slarvig att man råkar droppa någon spelare i misstag så får man skylla sig själv. Inte särskilt svårt att tänka igenom sina drag innan man utför dem.

Med det sagt så bryr jag mig inte hur det görs i det här första fallet eftersom det skedde innan den här diskussionen, men i alla fall framöver tycker jag att samma klara regler borde gälla.

Hur ofta skedde liknande situationer för dig som LM? För mig känns det rätt ovanligt att sånt här skulle hända i en seriös liga.

Det blir ju såklart olika klimat beroende på hur man agerar när situationer uppstår. Dvs. vilka regler man vill ha.

Antingen så kan man ha ett litet generösare kompisaktigt klimat där man kan rätta till små ärliga misstag om någon ber om det såvida det inte är några konstiga önskemål. Kanske händer någon enstaka gång per säsong om ens alls.

Eller så bestämmer man sig för att man ska ha stenhårda regler och köra på det. Gör man fel så får man skylla sig själv och det går inte att rätta till något som man råkat missa utan då får man bli drabbad av det oavsett vad det kan innebära.

Nu har jag iaf ändrat tillbaka så som det var från början och som om att jag aldrig gick in och pillade. Arch får stå sitt kast när han droppade fel spelare så kör vi på det. Vill Arch ha Cunningham istället för Dorsett så får han fixa det på egen hand om han får möjlighet via FA/W eftersom han nu gjorde fel förra veckan.

Han sa till direkt om att det hade blivit ett ärligt misstag och jag tänkte bara vara schysst eftersom jag ansåg att det inte var något som påverkade oss andra i ligan om han fick som han tänkte sig. Jag är också ganska säker att han hade gjort detsamma för mig om det var ombytta roller.

Dock så visste jag såklart att det kunde "slå tillbaka" om folk i ligan skulle kunna tycka att det var fel att jag hjälpte honom. Vilket jag också sa till Arch, att om någon har synpunkter på att det här var fel agerat så ändrar vi tillbaka. Nu när så blev fallet så är det bäst att ändra tillbaka och så är det som ingenting har hänt utan han får stå sitt kast nu när han droppade fel spelare.


Jag håller med till 100% att det är fördelaktigt att ha klara regler i vad man än gör, för då är det bara att följa det så kan man aldrig ha några synpunkter på hur en LM agerar.

Problemet är att vi kommer väl aldrig ha ett regelverk där det står exakt hur vi ska agera i varje möjlig situation som kan uppstå i denna ligan eftersom det vi håller på med är ett roligt spel tillsammans kompisar och ingen orkar diskutera fram superklara regler.

Därför får man väl försöka agera lite utifrån vad det är för situation som kan uppstå men enklast är ju om LM inte lägger sig i mer än nödvändigt så behöver det inte finnas risk att bli några sura miner.

Personligen skulle jag i dom flesta situationerna försöka vara så schysst som möjligt men jag kanske inte passar som LM av den anledningen. Det kanske är bättre att vara stenhård och när Arch ber om att rätta till den lilla missen han gjorde så ger man honom kalla handen och säger att det kan du fan glömma.

Nu har vi iaf kommit fram till att vi kör den hårda linjen framöver och det är absolut inte några konstigheter med det. Vi spelar ändå om pengar i en seriös liga och då får man se till att sköta sina kort ordentligt annars får man stå sitt kast om man gör någon miss.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
jaroiten (+5)
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat