Visa ett inlägg
Gammal 2015-10-21, 22:52   #33
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Har lyckats hitta en 8:e deltagare som är väldigt intresserad av att vara med.

Dock har han en begränsad studentkassa så han kan inte satsa 1000 kr, han är med utan att spela om vinstpotten. Vinner han så går pengarna till 2:an istället.

Jag har förklarat att det är viktigt att han har intresse för att sköta laget hela säsongen och om han är tveksam så är det bättre att han inte är med alls eftersom ett avhopp mitt i säsongen förstör för ligan. Han säger att han är sugen att vara med hela säsongen och vill köra för fullt så det låter ju bra.

Hittar vi någon annan 8:e som vill vara med och betalar så får den här personen kliva åt sidan så vi kan bli 8 betalande i ligan och det har han full förståelse för.

Hellre 7 betalande och 1 icke betalande så att ligan blir av än att vi inte får någon liga alls bara för vi är 7 betalande eller vad tycker ni andra?


Jag har för övrigt skickat ut inbjudan till ligan till samtliga utom Arch men det är bara 1 som gått med så ni får väl se till att leta reda på mailen och joina ligan.

Utgår ifrån att Arch langar över sin mail så snart han har juckat sönder det där sista hålet i schweizerosten som kallar "gäster från Schweiz"


Sen behöver vi bestämma lite rostersize också. Jag hade ju standardlineups när vi var tänkt att vara 10 lag.

Nu när vi är 8 lag så frigörs ju 20 spelare till. Jag la därför till 1 slot på G/F och sedan 1 slot på F/C så då täcks iaf 16 av dessa spelarna.

Funkar det eller ska vi ha på något annat vis? Finns ju oändliga kombinationer att välja på hur rosters ska se ut.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat