Visa ett inlägg
Gammal 2015-10-23, 10:41   #42
ReadyBetGo
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 12
Sharp$: 621
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Ja det skulle väl gå att lösa på något vis. Hittar vi en till så vi blir 10 så får vi försöka lösa det hela så det funkar.

Det viktiga är ju att alla som deltar känner att dom kommer vara med och köra fullt hela säsongen, oavsett om det går dåligt. Annars så förstör det ju för ligan och alla andra deltagare om något lag blir inaktivt mitt under säsongen.

Det är ju lite det som är ett av syftena med att ha en insats. Då är det inte lika lätt att bara skita i det när det går lite dåligt och folk tappar suget eftersom man fortfarande har satsat pengar och kan nå vinstpotten om man kämpar på och hänger i hela vägen.

Så om någon random person blir med utan att betala så vet vi ju tyvärr av erfarenhet att det är stor risk att denna kommer lägga ner efter 3 veckor om det går lite dåligt i början och det vill vi ju verkligen undvika.

Så ska man vara med utan att betala fulla insatsen så är det viktigt att man förstår att man måste köra hela säsongen oavsett hur det går. Annars är det lika bra att man joinar någon random liga på ESPN.
Jo men varför ha en sådan stor insats isåfall? 250 kr skulle ju få aktiva året igenom utan tvekan. Betydligt färre som har möjlighet att slänga in 1000 kr.
ReadyBetGo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat