Visa ett inlägg
Gammal 2015-11-04, 15:43   #199
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 602
Sharp$: 22409

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Okej då är jag med.

Ja det spelade ju egentligen ingen större roll hur länge det skulle ta för den här traden. Hade kanske varit lite trist om någon av spelarna skadat sig under review-perioden.

Men det kan ju ändå bli lite problem om man har en så här lite godtycklig review period. Om en trade accepteras på söndagmorgon t.ex. kan det ju vara tufft att dels hinna ge folk chansen att klaga på den och sen om den genomförs för knappt inpå att matcherna startar så kanske inte ägarna hinner flytta in sina nya spelare från bänken.

Sen kan det även vara en fördel om mitt i veckan trades genomförs snabbt, särskilt om det är "2 för 1" deals eller någon annan sorts trade där det är ett ojämnt antal spelare involverade. Då vill ju laget som ger upp fler spelare än de får tillbaka få igenom traden så fort som möjligt så att de kan fylla på med nya gubbar från FA eller waivern så fort som möjligt innan någon annan hinner lägga vantarna på ens prospect.

Kanske man skulle kunna fundera på att ha trader genomföras direkt, men sen så kan LM i efterhand gå in och reversa traden om den skulle anses vara fusk på något vis. Men hur ofta sker "fusk" trades i en moneyleague? Känns väl inte som att det ens sker en varannan säsong i en liga likt denna?

Oavsett hur review-processen går till så tycker jag att lag som saknar chans att nå slutspel inte längre skall få tradea.

Ja, alltså som vi varit inne på tidigare någon gång så finns det ju väldigt många olika situationer som kan uppstå som vi inte har några klara regler eller direktiv för hur vi ska hantera.

Dom flesta som är med i en fantasyliga orkar inte diskutera små regler för alla otaliga situationer som kan uppstå utan det får man hantera om och när det händer.

Skulle någon spelare skada sig på träning under review-perioden så är det väl kanske mest rättvist att traden inte går igenom eftersom det var inte på dom nya villkoren som traden godkändes.

Nu vet ju alla om att trader kommer godkännas innan match. Så då vet man om att man måste vara redo att ställa in sitt lag när traden går igenom. T.e.x om en trade accepteras under lördagen, då vet man om att den kommer gå igenom innan söndagens matcher.

Alla borde ha märkt att i stort sett alla traderna går igenom innan review perioden är slut så man kan inte räkna med att traden kommer gå igenom på det datumet som står när man godkänner traden.

Det har väl varit extremt få "2 för 1" trader eller liknande så här långt och den senaste som var i förra veckan godkändes ganska omgående. Håller med om att det är önskvärt att såna trader går igenom snabbt så att man kan fylla på med gubbar från FA men tyvärr så är det ibland inte möjligt för mig att godkänna traderna snabbt.

Jag gör allt så bra och rättvist som jag bara kan och det tror jag dom flesta kan hålla med om och om det ändå skulle uppstå något sorts problem så får man helt enkelt försöka hantera det då.

Alla har betalat insatsen och har därmed rätten att sköta sitt lag hur dom vill så länge som ligan är igång. Hutlösa trader kommer aldrig accepteras och börjar något lag mot förmodan spåra ur så får man hantera det då. Annars så kommer allt rulla på som vanligt hela vägen.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat