Visa ett inlägg
Gammal 2015-11-07, 14:59   #186
Sprite
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8347
Standard

Ska försöka höja nivån lite. Tycker mest det är gnäll och ren chatt mellan användare idag och något tyckande här och där utan minsta information varför man tycker som man gör.

1) Long Night är outsidern. Tjänat mest, Örjan upp och perfekt smygläge. När två träter så kan en tredje vinna. Detta om då inte Usain Henna bara vinner. Verkar gå bra på tung bana med en start och en vinst med förstapris 35'.

2) Sen info från Stig H att hans häst Brooklyn Club ska gå i spets och inte släppa. Kan bli jättebra, kan bli jättekörning. En eller många. Försöker ta bort de treåriga som borde ha svårt mot fyraåringarna.

3) Ingen av de två mest spelade gillar tung bana. Däremot verkar Food Money klara det bra med en start och en förstaplats med 100' i förstapris. Jennifer verkade ha fått högre självförtroende angående chansen i loppet i intervjun tidigare idag. Tror detta kan räcka även från dödens så länge man inte blir fast långt bak lite för länge. Varför inte överta spets från HH?

4) Tre starter och 52% på V75 med tung bana, finns inte tillstymmelse till något spelvärde alls. Skräll hoppas vi på!

5) Eketorpets Tess har gått bra i skymundan i stentuffa lopp hela tiden. Startsnabb och verklar klara tung bana bra då den har en start och en vinst med förstapris 25'. 15% är helt klart intressant och får vi en strykning innanför så vore det kalas.

6) Näst bästa spåret och tjänat klart mest i loppet. Nr 4 Handsome knight är startsnabb och sitter kanske inte i spets men kommer bra på det. Vunnit ett av tre lopp på tung bana. 8% betyder spik i min bok.

7) Känns otroligt öppet. Kikat mest på kuskar och läste om Håkan Ks häst här på forumet.

Systemet:
1: 1, 2
2: 1, 4, 5, 6, 10, 11, 12
3: 7 Food Money
4: 1, 2, 3, 4, 5, 9
5: 6 Eketorpets Tess
6: 4 Handsome Knight
7: 2, 5, 9, 10, 11
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1), mackpeter (+3)
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat