Visa ett inlägg
Gammal 2015-12-14, 16:25   #296
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Arch Visa inlägg
Så går det bruh och jag är ett glödande exempel på det. Hade jag skicklighet nog att vinna 2 (eller 1 mot Laz om jag tog rätt försvar) av de 5 matchups jag borde ha vunnit egentligen så hade den här veckan varit walk in the park för att mina skador skulle ha tvingat mig att spela folk som har gjort typ 50pts extra
Egentligen borde jag vunnit alla mina matchups. Finns nog risk att många delar din åsikt angående "matchups man borde vunnit".

Skadorna verkar varit ganska många denna säsongen och tyvärr blir vissa drabbade mer än andra. Själv kändes det kört när Charles skadade sig och han då var bästa RB i ligan, utan den skadan så hade det sett annorlunda ut. Sen levererade ju Smith som en WR1 i början av säsongen men han skadade sig också.

Samtidigt så kanske man hellre tar en skada så man kan gå vidare än att man som eddie "tvingas" starta Lacy i hopp om att han ska komma igång och snart så är säsongen helt plötsligt körd när han levererar 0-2 poäng varannan match.

Det handlar inte om tur grabbar, det gäller att vara noggrann med att motivera sina spelare när det väl gäller. Helst åka över och snacka med dom öga mot öga så dom förstår allvaret, men annars får man försöka ringa, maila, twitter osv... Jag har legat på Cam mest hela säsongen så han är väl medveten om att han måste bära mitt lag nu när Charles skadade sig och det har han också gjort.

Skämt åsido, klart det är mycket tillfälligheter som avgör detta men samtidigt så är det väl också det som är charmen. Skulle "rätt lag" alltid vinna så försvinner ju stor del av spänningen i det hela, vilket för övrigt gäller för all sorts tävling. Detta blir ändå ganska likt NFL, grinda sig genom grundserien och ta dig till slutspel och sen kan det hända lite vad som helst många gånger.

2 veckor per runda i slutspelet kan ju minska turmomentet en liten aning men det blir svårt att få till när vi är så många och då ser jag hellre att så många som möjligt får vara med istället.

Det blev ändå bra att lagen som levererat mest poäng framåt över säsongen blev dom som gick till slutspel i 7 av 8 fall så då kan man överlag inte klaga på otur i matchups. Undantaget Lillis som åkte matchups räkmacka i början av säsongen men nån måste ju göra det också och sen var han inte speciellt långt ifrån att vara 8:e lag i antal gjorda poäng tillslut ändå.

Det är bara att försöka finslipa det hela med regler och inställningar för varje säsong som går så det blir så bra som möjligt och nu är det väl helt enkelt bara att boka in 14 drafts till augusti 2016!

Lysande exempel av Juret för övrigt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat