Visa ett inlägg
Gammal 2015-12-18, 19:10   #1104
Manprinsen
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2218
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Nej det är klart att hästen inte behöver ha henne där, det ska mycket till att hästen är så skör i psyket att han ska må dåligt av att hon inte är närvarande. Men det kan ju hända att hon faktiskt tror på det där. Hursomhelst tycker jag inte det är konstigt, om man som ägare hemskt gärna vill se sin häst tävla live är det ju inte så mycket att välja på.

Hon verkar ju ha sansat sig lite efter de vansinnigt korkade uttalandena hon gjorde dagarna efter "skandalen" iallafall. Vi får väl hoppas att hon lärt sig något också, och att det inte enbart är ett spel för gallerierna.
Hon hade ju gjort lite märkliga uttalanden och betett sig högfärdigt hela året, även innan incidenten på Dannero. Jag tror framgången har stigit henne åt huvudet trots att den enbart är Gunnars och Månprinsens förtjänst, men hon lyckas hamna i fokus ändå. Tycker jävligt synd om Gunnar som är en grym kallblodstränare och en hyvens gubbe. Kan tänka mig att det ändå måste svida för Gunnar att missa Elitkampen. Varken han eller hästen är purunga längre, och det här är ytterligare en missad chans.

Tycker mest det är trist för travsporten i Sverige. Finns två hästar som är enormt viktiga ur PR synpunkt, det är Nuncio och Månprinsen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tirich (+1)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat